Cultuurcentrum stelt nieuwe seizoen voor

Schepen van cultuur Björn Siffer en directeur van het CC Koen Leemans Foto: Patrick Hattori

Cultuurcentrum stelt nieuwe seizoen voor

Print
Mechelen - Na een geslaagd seizoen met meer dan 130 activiteiten en bijna 30.000 verkochte tickets, stelt het Cultuurcentrum Mechelen zijn nieuwe jaargang voor. Op 7 juni start de ticketverkoop.

Binnenkort, vanaf 12 juni, loopt de slottentoonstelling van Mechelen Muurt, het project van stadsartiest Gijs Vanhee. De echte opener van het nieuwe seizoen 2015-2016 is weggelegd voor de opvolgers van Vanhee: Circus Ronaldo. Zij brengen in Tivoli Fidelis Fortibus. Daarna zal Circus Ronaldo nog eens terugkeren in de programmatie van het CC.

Het nieuwe seizoen van het Cultuurcentrum krijgt ook een centrale gast: Mauro Pawlowski. De dEUS-gitarist zal vijf keer naar Mechelen komen met verschillende voorstellingen. In de categorie beeldende kunst kan u al noteren: Guillaume Bijl. Bij het genre muziek onder meer: Emiliana Torrini en The Colors, Novastar, Jan De Wilde en Channel Zero.

Tickets vanaf 7 juni

Voor het nieuwe seizoen zijn er ondertussen al een 450 vriendenpassen verkocht. Wie zich een vriendenpas aanschaft, kan vanaf zondag 7 juni online de eerste tickets aankopen. Vanaf 8 juni kunnen de vrienden van het CC tickets kopen aan de UiT-Balie in de Hallestraat. De verkoop gebeurt dus niet in het Cultuurcentrum zelf. Dat geldt ook voor de losse verkoop, die van start gaat op woensdag 17 juni. 

Lees het hele verhaal donderdag in de Gazet van Antwerpen - editie Mechelen

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio