'Tout Va Bien' met Mechelaar Jan Wouter Van Gestel

Foto: Patrick Hattori

'Tout Va Bien' met Mechelaar Jan Wouter Van Gestel

Print
Mechelen - Twee jaar na zijn overwinning in De Nieuwe Lichting van Studio Brussel heeft de Mechelse artiest Jan Wouter Van Gestel, ook bekend als Tout Va Bien, zijn eerste album klaar: Kepler Star. Binnenkort staat de jonge Mechelaar dan weer op het podium van Rock Werchter.

The boy is back in town. Na drie jaar heeft de 22-jarige Jan Wouter Van Gestel de onbeduidende studentenstad Leuven opnieuw ingeruild voor zijn hippe heimat: Mechelen. In die jaren is de onbekende jongen met de piano verveld tot de niet onbekende artiest van Tout Va Bien. Met Kepler Star loste hij recent zijn eerste album en binnenkort, als de zomer opnieuw daar is, laat hij de weide van Rock Werchter wegdromen. 

Zijn eerste plaat nam de voormalige ober van De Cirque en koerier van Kingslize Pizza op in de legendarische WAX Studio in Los Angeles. "Drie weken ben ik er geweest: de max! Al was het totaal niet romantisch. Op die drie weken had ik maar twee dagen ontspanning. Ik sliep in een crappy motel, in de kamer naast me zetten ze – bij wijze van spreken – spuiten. Ik werkte tot 21u ’s avonds in de studio, ’s avonds keek ik fried in mijn kamertje naar HBO. En de dag erna opnieuw. Maar omdat het totaal niet romantisch was, zat daar misschien net wél de grote romantiek. Denk ik."

Lees het interview in de weekendkrant van Gazet van Antwerpen - editie Mechelen

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio