Verkleedwinkel Kostuum & Karamel verhuist in 2016

Foto: Patrick Hattori

Verkleedwinkel Kostuum & Karamel verhuist in 2016

Print
Mechelen - Kostuum & Karamel barst uit zijn voegen en dus verhuist de bekende Mechelse verkleedwinkel in het najaar van 2016 naar een nieuwe, grotere locatie in het stadscentrum. Tot die tijd blijft Kostuum & Karamel wel gewoon actief in de Sint-Katelijnestraat.

Tien jaar geleden openden Jeroen Aertgeerts en zijn zus Valerie samen Kostuum & Karamel. De winkel in de Sint-Katelijnestraat – waar je verkleedkleren, vuurwerk en andere attributen kunt huren en kopen – groeide in korte tijd uit tot een gevestigde waarde. “We beschikken over drie verdiepingen maar die puilen ondertussen allemaal uit. Al een tijd lang konden we onze collectie niet meer uitbreiden”, vertelt Aertgeerts. “Daarom hebben we beslist om te verhuizen. De nieuwe locatie houden we wel nog even geheim.”

In september 2016 verhuist de hele winkel dus naar een nieuwe Mechelse locatie. Maar voor de duidelijkheid: het komende anderhalf jaar blijft Kostuum & Karamel gewoon gehuisvest in het mooie herenhuis in de Sint-Katelijnestraat.

Lees het hele verhaal woensdag in Gazet van Antwerpen - editie Mechelen

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio