Ellis Burger opent deze zomer restaurant op de IJzerenleen

Michel Van Acker, general manager voor Ellis Gourmet Burger in België, aan de nieuwe vestiging op de Ijzerenleen. Foto: Patrick Hattori

Ellis Burger opent deze zomer restaurant op de IJzerenleen

Print
Mechelen - De hippe hamburgerketen Ellis Gourmet Burger, dat al restaurants heeft in onder meer Antwerpen, Brussel en Amsterdam, komt nu ook naar Mechelen. Eind deze zomer wil Ellis een nieuwe hamburgerzaak openen op de IJzerenleen.

In amper vier jaar tijd groeide Ellis Gourmet Burger uit van één restaurant naar een succesvolle keten op tien verschillende locaties, tot in Amsterdam en Rotterdam toe. Recent nog kondigde Ellis aan dat er verschillende nieuwe vestigingen zouden openen in België en Nederland en dat blijkt geen loze belofte. Begin deze maand startte er een nieuw Ellis-restaurant in Leuven en binnenkort is Mechelen aan de beurt. De locatie: de IJzerenleen 10.

“We waren al een tijdje aan het uitkijken in Mechelen”, bevestigt Thierry Canetta, CEO van Ellis Gourmet Burger. “Mechelen is een levendige centrumstad. We zijn ervan overtuigd dat er ook hier vraag is naar de betere hamburger.” 

Lees het hele verhaal dinsdag in de Gazet van Antwerpen - editie Mechelen

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio