Tanja Dexters en vriend crashen met Jaguar op E313

Foto: Marc Peeters

Tanja Dexters en vriend crashen met Jaguar op E313

Print
Olen - Op de E313 in Olen crashte maandagavond een gloednieuwe Jaguar cabrio tegen de betonnen boordstenen op de middenberm. Gewezen Miss België Tanja Dexters was de passagier. Ze raakte niet gewond, maar verliet de plaats van het ongeval na de feiten.

De precieze omstandigheden van het ongeval worden onderzocht, maar volgens getuigen reed de bestuurder van een Jaguar cabrio met een zeer hoge snelheid in de richting van Antwerpen. De luxewagen slalomde door het verkeer en haalde ook in via de pechstrook.

Op de grens van Olen en Oevel (Westerlo) liep het mis. De Jaguar raakte een andere auto en reed te pletter tegen de betonnen middenberm. De bestuurder van de aangereden auto is lichtgewond overgebracht naar het ziekenhuis.

De nieuwe Jaguar voorzien van handelaarsplaten en wellicht bestuurd door de vriend van Tanja Dexters, werd tot schroot herleid. De wegpolitie kon hen gisteravond nog niet verhoren omdat ze de hulp van vrienden hadden ingeroepen om hen op te pikken op de Industrielaan die parallel loopt met de snelweg.  

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio