Verkeersmaatregelen door werken

Foto: wegenwerken

Verkeersmaatregelen door werken

Print
Grobbendonk - Deze maand gelden in Grobbendonk een aantal tijdelijke verkeersmaatregelen omwille van werken. Van 5 tot en met 8 februari zal de straat Rostal ter hoogte van huisnummer 14 afgesloten worden voor het verkeer voor het aansluiten van een woning op de riolering. Het verkeer zal omgeleid worden via Langenheuvel en Zellestraat.

Van 12 tot en met 16 februari zullen afbraakwerken uitgevoerd worden aan het pand Bergstraat 18. Hiervoor zullen verkeerslichten geplaatst worden om het verkeer in goede banen te leiden.
 
Van 12 tot en met 16 februari zal in de Stationlei en de Herenthoutsesteenweg op diverse locaties beurtelings verkeer ingericht worden. De firma Teletronika NV zal er werken uitvoeren in opdracht van Telenet.

Het deel van de Molenstraat tussen de Herenthoutse steenweg en de Molendreef zal van 19 t.e.m. 23 februari afgesloten worden voor het gemotoriseerd verkeer voor het uitvoeren van sloopwerken. Het verkeer zal omgeleid worden via de Molendreef en de Herenthoutse steenweg.

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio