ADMB Award voor Toon Michielsen

Foto: rr

ADMB Award voor Toon Michielsen

Print
Olen - De Olense student Toon Michielsen heeft een ADMB Award gewonnen. Die gaat naar twee studenten en twee professionals die uitblinken op het vlak van Personeelsbeleid en Welzijn & Preventie. Een onafhankelijke jury van specialisten uit de bedrijfs- en academische wereld koos de laureaten.

De jury bekroonde de masterproef ‘Verveling bij overgekwalificeerde werknemers: job crafting als copingstrategie’ van Toon Michielsen (UGent, Bedrijfspsychologie en Personeelsbeleid). Waar burn-out nog gelinkt is aan stress en hoge werkdruk, is bore-out immers het gevolg van een gebrek aan uitdaging en afwisseling. Het eindwerk onderzoekt strategieën om met deze verveling om te gaan. Het thema is volgens de jury maatschappelijk relevant omdat heel wat hoger opgeleiden in een job terechtkomen met lagere functievereisten.

“Dit had ik niet verwacht! Wat ik met het prijsgeld zal doen, weet ik nog niet. Nu wil ik eerst een goede job zoeken en ik denk dat deze ADMB Award me daar zeker in zal helpen”, vertelt Toon. 

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio