© Marc Peeters

Vroege kerst in OLV Olen

Op zaterdag 10 december zal de dorpskern van OLV Olen weer baden in een sfeer van winterse gezelligheid. De KWB van OLV Olen zal er dan voor de derde maal haar ondertussen befaamde Kerstmarkt neerplanten. De voorbije jaren mochten reeds vele bezoekers proeven van deze gezellige en hartverwarmende activiteit.

Marc Peeters

De Kerstmarkt zelf vindt plaats op het Boekelplein in de dorpskern van OLV Olen. Deze locatie wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een heus kerstdorp met tal van kraampjes en leuke activiteiten. Er is ongetwijfeld voor ieder wat wils. Voor de jongste bezoekers is er dit jaar ook weer de Santa Kids Run.

Een sfeervolle Kerstloop met tal van mooie prijzen die onze jonge atleten in de wacht kunnen slepen. Dat de deelnemers zich in het thema Kerst mogen verkleden alvorens aan de startlijn te verschijnen geeft alvast een feestelijk tintje aan deze wedstrijd. Er wordt gestreden om de fantastische wisselbeker.

Ook Radio Gladio zal opnieuw uitzenden. Het concept is simpel: iedereen die een plaatje aanvraagt, doet hiervoor een vrije gift. De totale opbrengst van Radio Gladio schenkt Gladiolen aan Music For Life, en meer bepaald aan To Walk Again. Deze vzw organiseert laagdrempelige en aangepaste sport- en bewegingsactiviteiten aan kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke beperking en hun entourage.

De Gladiolen maken ook de eerste namen bekend voor de editie 2017 en de kaartenverkoop start.

MEER OVER

Meer nieuws uit de Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio