© Marc Peeters

Kinder-doe-festival Keizer Kriek sluit zomervakantie vrolijk af

Op zondag 28 augustus is het kinderen baas in Olen. Dan vindt op het dorpsplein onder de lindebomen het bonte kinderfestival ‘Keizer Kriek’ plaats. Kleine mensen mogen die dag dan ook grote-mensen-dingen doen.

Marc Peeters

Het dorpsplein van Olen-Centrum verandert deze laatste zondag van de zomervakantie in één grote speeltuin. Vanaf 14 uur kunnen de kinderen hun hartjes ophalen met allerlei optredens, spelletjes, doe-activiteiten en workshops.

De jongsten hebben het voor het uitkiezen: kennismaken met tattoos en airbrush, jezelf laten beschilderen in de grime, creatief knutselen, spelen met playmaïs, op een echte pony rijden, in de huifkar kruipen of een toertje maken op de paardenmolen, pottenbakken, eendjes vissen in de vijver van de pottenfontein, de clown uithangen tijdens een circusinitiatie, uit de bol gaan op het springkastelenpark, voor de waaghalzen is er naast een death ride ook een klimmuur en een stoere quadrace,… Kortom: ‘Keizer Kriek’ is de ideale activiteit om de zomervakantie op een plezante manier af te sluiten.

Meer nieuws uit de Kempen

DOEN! in de Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio