© RR

Symbolische “Eerste Kolom” van gloednieuw trainingscentrum geplaatst

Vanmorgen hebben Soprema, aannemer Mathieu Gijbels, architect Asymmetric Architectes Associés en energieconsultant Geert De bruyn samen met burgemeester Eric Van Meensel (N-VA), de symbolische ‘eerste kolom’ gezet van een nieuw opleidings- en kenniscentrum.

Dit trainingscentrum van Soprema wordt dé referentie voor erkende waterdichtings- en isolatieopleidingen in de Kempen en ver daarbuiten. De werkzaamheden zijn begin mei gestart en het gebouw zal opgeleverd worden in de maand december van dit jaar.

“Soprema draagt duurzaamheid erg hoog in het vaandel, en daarom willen we zelf met de bouw van dit nieuwe trainingscentrum het goede voorbeeld geven”, aldus Leo Hoekstra, CEO Soprema North-West Europe. “We maken daarvoor een investeringsbedrag vrij van 2,5 miljoen euro.

Soprema wil samen met haar klanten groeien en voorziet daarom niet alleen opleidingsmogelijkheden maar ook extra kantoorruimtes voor het groeiende team. Op slechts enkele jaren tijd is zowel het personeelsaantal als de omzet maar liefst verviervoudigd. Een nieuw kantoorgebouw is hiervan het logische gevolg.”

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio