De Knipoog naar finale van internetwedstrijd

Foto: if

De Knipoog naar finale van internetwedstrijd

Print
Vorselaar - De Gemeentelijke basisschool De Knipoog uit Vorselaar heeft opnieuw een plaats in de finale behaald van de Vlaamse internetwedstrijd CST Whizzkids. Aan de wedstrijd deden 236 scholen mee en ‘K6 zoekt K6’, de wedstrijdnaam van de 6de klas, is één van de vijf finalisten.

Tien jaar geleden deed meester Wim Van Soom met zijn toenmalige zesdeklassers ook mee aan de wedstrijd en mocht destijds al de finale spelen in Gent waar zijn klas knap derde werd. Dit schooljaar kreeg hij de ICT-kriebels opnieuw te pakken en deed hij voor de tweede keer mee aan de wedstrijd. Ook nu weer hebben de leerlingen van het zesde leerjaar van de Knipoog onder de deskundige leiding van meester Wim en juf Kim Henderickx (ICT-coördinator) een finaleplaats behaald. 

“Whizzkids  is een ICT-wedstrijd voor het vijfde en zesde leerjaar van het basisonderwijs. Van november tot en met januari kregen we drie vragenreeksen die we digitaal moesten beantwoorden en waarbij de ICT-vaardigheden van onze leerlingen binnen de verschillende leergebieden op de proef werden gesteld”, legt Wim Van Soom uit. 

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio