Bone4Kids-Day op zoek naar snelste man van Hove

Foto: Bone4kids

Bone4Kids-Day op zoek naar snelste man van Hove

Print
Hove - De wielervereniging WTC De Lustige Trappers organiseert op zaterdag 26 en zondag 27 augustus haar derde Bone4Kids-Day. “Wie deelneemt levert een mooie bijdrage aan het goede doel”, zegt Freddy Smet van De Lustige Trappers.

Het Bone4kidsfonds werd opgericht om middelen te werven voor onderzoek en behandeling van niet-helende breuken bij kinderen.

“We beginnen zaterdag met de Bone4Kids Cycling Tour van 70 of 40 km”, zegt Freddy. Inschrijving, vertrek en aankomst in De Markgraaf, Kapelstraat 8. Starten kan tussen 8 en 11 u. Ook op zondag wordt deze activiteit georganiseerd.

“Zaterdagnamiddag gaan wij op zoek naar de Snelste Mens van Hove. Tussen 13 en 17 kan je op een speciale snelheidsfiets het snelheidsrecord breken en zo de Snelste Mens van Hove worden." De Snelste Mens vindt plaats in de tent aan De Markgraaf. Prijsuitreiking rond 17.30 u. 

“Zondagochtend om 9 u. starten we met de Flanders Kids Tour, een behendigheidsparcours voor kinderen tussen 5 en 15 jaar onder de leiding van leden van de Wielerschool uit Herentals. Dit vindt plaats op de parking aan de kerk.” Kostprijs 2 euro en inschrijving ter plaatse.“

Om 10 u. is er de start van een gezinsfietshappening over een afstand van 25 km.” Daarna wordt een opbrengstcheque overhandigd aan de mensen van Bone4Kids.

Ludwig Van Gelder

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio