© Gemeente Boechout

'Boechout wandelt en fietst' in Vremde

Wie via trage wegen het landelijke Vremde wil ontdekken kan op woensdag 11 november deelnemen aan ‘Boechout Wandelt en Fietst’, een sportieve wandel- en fietsdag die georganiseerd wordt door de gemeente, in samenwerking met de sportraad, de werkgroep Trage Wegen, Natuurpunt en Pasar.

Ludwig Van Gelder

Dit jaar wandelt en fietst men in en om Vremde en door het natuurgebied Molenbeekvallei. Tijdens de wandeltochten van 8, 10 en 12 km en de fietstochten van 21 en 32 km is er een stopplaats bij het containerpark voorzien. Je kan meedoen met een fotozoektocht voor jong en oud om kans te maken op sportieve prijzen.

Wil je het wachten bij de start vermijden, vul dan het strookje in dat je vindt in het Forum van november en breng het mee naar de startplaats. Deze startkaartjes kan je ook op de vrijetijdsdienst (Jef Van Hoofplein 20, Boechout) verkrijgen.

De start vindt plaats tussen 9.30 en 14.30 uur aan sporthal Don Bosco, Broechemsesteenweg 100. Deelname kost 4 euro (voor -12 jarigen is deelname gratis), inbegrepen twee consumpties en een stuk fruit.

Meer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio