© TAK

Trouw aan kunst met 'De nonnen van Navarone'

Trouw aan kunst is toe aan een nieuwe komedie! In een regie van Thomas De Wit spelen ze de Nonnen van Navarone van Anton Klee.

Dirk Rooms

Deze productie gaat over de “De nonnen van Navarone”. Deze nonnen zijn mee geëvolueerd met hun tijd en zijn helemaal mee met de laatste nieuwe snufjes. Hun moeder overste, Imelda, ziet het allemaal met lede ogen aan en beslist om hier iets aan te doen. Zij wil terug de oude waarden invoeren die ooit o zo belangrijk waren voor hun klooster. Een streng dagritme met duidelijke voorschriften wordt de norm. Maar zien de medezusters dit wel zitten, willen ze wel terug gaan in de tijd?

Vast staat dat moeder overste haar handen vol zal hebben om haar nonnen in de” hand te houden. Pater Camillus en de nieuwe pater Victor, geloven hun ogen niet en vinden dat streng regime maar niks. Kunnen zij het tij nog keren? Ze houden in ieder geval alles nauwlettend in de gaten. De regels proberen na te leven van vroeger en de verleidingen van de moderne tijd zorgen voor de meest hilarische taferelen.

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio