Ideeënbus neemt vliegende start

Foto: if

Ideeënbus neemt vliegende start

Print
Zemst - In Zemst werd woensdag een ideeënbus gelanceerd voor de Bib en het Huis van het Kind. Samen met een mooi vertelmoment werd er geknutseld in het kader van de voorleesweek. Voor diegenen die het woensdag gemist hebben komt er vrijdag tussen 16.00u en 18.00u een herkansing.

Huis van het Kind Zemst en de bibliotheek van Zemst organiseren op woensdag 23 november van 14 tot 16 uur en vrijdag 25 november van 16 tot 18 uur twee voorleesmomenten in het kader van de Voorleesweek. Doorlopend knutselen en de lancering van een ideeënbus vervolledigen het geheel.

Tijdens de Voorleesweek organiseren Huis van het Kind Zemst en de bibliotheek twee voorleesmomenten. Donderelf neemt de aanwezige kinderen (en hun ouders) op woensdag 23 en vrijdag 25 november mee op reis in de sprookjeswereld. Wie op het voorlezen is uitgekeken, kan doorlopend knutselen.

Huis van het Kind Zemst en de Bibliotheek van Zemst wil ook graag van de gelegenheid gebruik maken om hun gezamenlijke ideeënbus te lanceren. Iedereen die een idee heeft over het Huis van het Kind of over de bibliotheek kan dit noteren en in de ideeënbus stoppen. Alle ideeën zijn welkom. Wat er met de ideeën gebeurt kan je volgen op de websites van Huis van het Kind Zemst of bibliotheek.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio