Jong CD&V Zemst heeft nieuwe voorzitter

Foto: PAUL VAN WELDEN

Jong CD&V Zemst heeft nieuwe voorzitter

Print
Zemst - Said Ibrahimi (34) is de nieuwe voorzitter van Jong CD&V. Hij woont samen met zijn vrouw Monia Tielemans en zijn zonen Yarne (9), Yoran (7) en Yens (4) in Hofstade.

Reeds een tijdje waait er een nieuwe wind door Jong CD&V in Zemst. De jongeren (-35 jaar) willen weer een eigen werking opstarten binnen de afdeling. Eén van de eerste initiatieven die ze namen was hun opgemerkte deelname aan de Pinksterjaarmarkt (fietsen op rollen). Ook waren een aantal leden aanwezig bij de optredens van Talent in Zemst (deze maand).

Recent hebben ze ook een nieuwe voorzitter: Said Ibrahimi. De jonge man (34) woont samen met zijn vrouw en drie zonen (4, 7 en 9 jaar) in Hofstade. Hij is leerkracht in de Technische scholen in Mechelen. In zijn vrije tijd is hij ook nog lid van KWB Hofstade, lid van de ouderraad van De Kriekelaar (Hofstade). Zijn ambitie bestaat er in, samen met de andere leden van Jong CD&V-Zemst, een geëngageerd team op te bouwen, dat zich ten volle zal inzetten om verschillende initiatieven te realiseren en zo de partij te ondersteunen. Wil je hem zelf contacteren? Dat kan via GSM 0478 71 12 05 of said.ibrahimi@tsmmechelen.be.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio