De Melkerij stunt met alternatieve programmatie

Foto: YouTube

ZEMST

De Melkerij stunt met alternatieve programmatie

Print
Zemst - CVBA de Melkerij wil haar eigen steentje bijdragen om ons een cultureel hoogjaar te bezorgen. In het fonkelnieuw gebouw op de Brusselsesteenweg kan je - buiten de voorstellingen van Cultuurvonken - ook terecht voor een alternatieve programmatie.

"Deze alternatieve programmatie bestaat vooral uit MUZIEK, maar ook uit FILM en THEATER", legt Ansje Brassine uit, "Maandelijks zullen wij iedereen op de hoogte houden van de komende voorstellingen.
 
Deze maand worden drie concerten aangeboden:
 
'Casey James Prestwood & The Burning Angels' op donderdag 21 januari om 20u30. Vanuit de heuvels rond Nashville zakken Prestwood en band af naar De Melkerij voor een avondje old school country & western, vintage honky tonk en bluegrass. CJP en groep zijn genomineerd voor beste honky tonk band 2016.

'Nele Needs A Holiday' met voorprogramma van 'The Lighthouse' op zaterdag 23 januari om 20u30. Okselfrisse, dansbare deuntjes: dat is het handelsmerk van de Leuvense indiepopband The Lighthouse. Check hun groovy nieuwe single "Down they go" voor een instant goed humeur! Nele Needs A Holiday schrijft ontwapenende liedjes over alledaagse tragedies. Telkens iets in Nele's leven mis loopt, schrijft ze een nummer. Het resulteert in liedjes met titels als "I Really Wish I Was A Bitch" en "I Love You But I Google Other People". Nele speelt een solo try out show voor haar nieuwe tour door Vlaanderen.
 
'Monster Youth' met voorprogramma van 'Horse Antlers' op zaterdag 30 januari om 20u30. Horse Antlers, met muzikanten uit Elewijt, Machelen en omstreken experimenteren met een combinatie van lang vergeten blues en hedendaagse avant-rock. Dit laat niemand koud! Horse Antlers is live donker, heftig en intens! Het Belgische Monster Youth is een nieuwe band, die met z’n explosieve garagerock momenteel splinterbommen onder de Belgische scene legt. “Telkens we een song afwerken, nemen we die meteen op. Dat blijft dan ook de definitieve versie. Opnieuw proberen is zinloos, de energie van die eerste is toch niet meer te evenaren op plaat,” . En zo geschiedde : Monster Youth stelt hun debuut cd voor! 
 
Praktisch:

voorverkoop 10 euro via www.gcdemelkerij.be
kassa 15 euro 

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio