Beveren-Waas

Gemeente zoekt kunstenaars voor week van de amateurkunsten

Print
Beveren-Waas - In navolging van 2012 zal er in 2016 ook weer een week van de amateurkunsten zijn. De gemeente is hiervoor op zoek naar amateurkunstenaars of verenigingen die naar buiten willen komen met hun werk.

In navolging van 2012 zal er in 2016 ook weer een week van de amateurkunsten zijn. De gemeente is hiervoor op zoek naar amateurkunstenaars of verenigingen die naar buiten willen komen met hun werk.

Bij de vorige editie ging men in samenwerking met de Plaatselijke Raad van Beveren een engagement aan met de centrummanager. Zo ontstond er een boeiend parcours bij de handelaars en de leegstaande panden van de winkelstraten.

Dit werd nog extra geanimeerd met zang, demonstraties, workshops en zelfs een flash mob in de Warande.

In april 2016 is er weer een editie van de WAK in het centrum van Beveren. Deze editie loopt van vrijdag 29 april tot en met zondag 8 mei.  Het thema dat hiervoor werd bedacht is “MATCH !”.

Indien u interesse mocht hebben om naar buiten te komen met uw kunstwerk(en) of podiumkunsten kan u altijd langskomen op de overlegvergadering op 14 december om 20u in CC Ter Vesten.  Gelieve hiervoor wel op voorhand in te schrijven.  U kan dat doen op het nummer: 03 750 10 05.

 

MEER NIEUWS UIT HET WAASLAND

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio