Sint in de Piste maakt zijn opwachting

Foto: Sint-Niklaas

Sint-Niklaas

Sint in de Piste maakt zijn opwachting

Print
Sint-Niklaas - Sint in de Piste gaat komend weekend van start in Sint-Niklaas. Met veel acrobatie belooft het alweer een aangename ontvangst te worden.

''De grote circustent van Sint in de Piste brengt de Sinterklaassfeer ook bijna twee weken naar de Grote Markt", zegt Marc Boon die al enkele jaren een prominente rol vervult in het spektakel. "Er komen Europese topattracties en dat tegen een betaalbare prijs."

Het gaat om een evenement in een tent waar 1.950 mensen de circusvoorstelling kunnen bijwonen. "Het geheel wordt muzikaal opgeluisterd door een live-band", vertelt Boon. "Het anderhalf uur durend spektakel heeft dit keer een Franse toets."

Een groot aantal Zwarte Pieten wordt op de markt verwacht. Daarnaast ook artiesten met goochelacts en bovendien krijgen kinderen nog een cadeautje na de voorstelling.

Eerste voorstelling op zaterdag 21 november om 10.30 uur, daarna 14 en 17 uur, zondag 22 november op dezelfde uren. Het weekend nadien wijken de uren enigszins af: zaterdag 28 november om 10.30, 14 en 17 uur, zondag 29 november om 14 en 17 uur.

MEER NIEUWS UIT HET WAASLAND

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio