BV’s werken mee aan voorstelling rond geestelijke gezondheidszorg

Foto: gvh

Sint-Niklaas / Lokeren

BV’s werken mee aan voorstelling rond geestelijke gezondheidszorg

Print
Sint-Niklaas / Lokeren - Met Gelukshormoon 2 staat dit weekend een bijzondere voorstelling rond geestelijke gezondheidszorg in de cultuurcentra van Sint-Niklaas en Lokeren. Bezieler is muzikant Tom De Rocker, die zelf een angstpsychose heeft.

Sint-Niklazenaar Tom De Rocker, opvoeder bij Hagewinde in Lokeren en bekend van het Wase hiphop duo iRRi & Hugo, verraste twee jaar geleden met Gelukshormoon, een onverwachte voorstelling rond geestelijke gezondheidszorg. ‘Ik kampte jaren met een angststoornis. Ik was bang om op straat te komen, had schrik om ziek te worden.

Lag een product geopend in de ijskast, dan gooide ik dat meteen weg als ik niet wist wanneer het geopend was. Dankzij therapie en medicatie heb ik mijn angst onder controle. Het was heel moeilijk om erover te praten. Familie en vrienden waren niet op de hoogte. Daarom maakte ik de voorstelling Gelukshormoon, waarmee ik op mijn eigen manier kon uitleggen wat er aan de hand was. Het project was heel emotioneel maar geslaagd’, blikt Tom De Rocker terug.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio