Rijweg Bist vanaf maandag afgesloten tot eind februari

Het wegdek wordt heraangelegd Foto: Luk Luyten

Rijweg Bist vanaf maandag afgesloten tot eind februari

Print
Wilrijk - De rijweg op de Bist wordt heraangelegd en daarom is er vanaf maandag tot eind februari geen verkeer mogelijk op het stuk tussen het kruispunt Vuurmolenstraat/Kleinesteenweg en de Doornstraat.

De werken passen in de tweede fase van de heraanleg van de Kleinesteenweg. In plaats van de klinkers die op sommige plaatsen losgekomen zijn, plaatst de aannemer op de Bist een nieuwe betonverharding in hetzelfde materiaal dat ook in de vernieuwde Kleinesteenweg zal gebruik worden. Zo krijgt de verbindingsweg tussen Boomsesteenweg en het centrum van Wilrijk een uniform uitzicht.

Vorige dinsdag al verhuisde de wekelijkse markt naar de Jules Moretuslei. Dat blijft zo tot aan het einde van de werken op de Bist. De gratis parking blijft tijdens de heraanleg wel bereikbaar. Naast de gebruikelijke in- en uitrit via de Koningin Elisabethstraat, kunnen auto’s ook het plein opdraaien ter hoogte van het grote appartementsgebouw waar een tijdelijke doorgang komt naar de parking. De speeltuin wordt tijdens deze periode om veiligheidsredenen afgesloten.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio