© Luk Luyten

Creatieve bloemschikster brengt groene kerst bij Ambertree

Bij de grote interieurwinkel Ambertree op de Kioskplaats valt het op hoe mooi de etalage versierd is. Binnen zorgen prachtig aangeklede kerstbomen en tientallen grote en kleine bloemstukken voor een uitbundige kerstsfeer.

Luk Luyten

Dat is het werk van bloemschikster Karin Van Damme, die er voor de duur van de kerstperiode een eigen hoekje heeft geïnstalleerd waar ze creatief met groen en veel meer aan de slag gaat.

Zaakvoerster Sabine Valcke kent Karin al langer en ze ging maar wat graag in op het aanbod van Karin om de winkel voor de kerstdagen eens grondig te vergroenen.

“Dit zorgt echt voor een meerwaarde”, zegt zaakvoerster Sabine Valcke. “Het maakt niet alleen de winkel mooi, ook willen wij aan onze klanten tonen hoe ze hun huis zelf met weinig middelen echt gezellig kunnen inrichten. Zeker hier in de winkel horen bij al die meubelen en designstukken bloemen en planten bij om die speciale sfeer te creëren. Daar zorgt Karin voor.”

De klanten weten het zeker te waarderen. “Ze vinden het heel mooi en ze zeggen dat ook. De meesten kopen ook een stukje van Karin, vaak verwerkt in glas en nog versierd met kleurrijke kaatsen en kerstballen.”

CITTA

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio