Wie wordt het clubhart van Wilrijk?

De laureaten van vorig jaar. Foto: Luk Luyten

Wie wordt het clubhart van Wilrijk?

Print
Wilrijk - Gazet Van Antwerpen gaat ook dit najaar op zoek naar het Grootste Clubhart. Wie zet zich het hardst in voor zijn of haar sportclub? Met nog veel meer prijzen dan vorig jaar, en in elke gemeente een lokale winnaar, loont het zeker de moeite om te stemmen. Ook bijkomende clubharten nomineren is nog mogelijk. Daarvoor ontvingen de clubs een unieke code.

In Wilrijk zijn er tot dusver vijf clubs die iemand vooruit hebben geschoven. Bij KFCO Beerschot Wilrijk is dat niet verwonderlijk Jos ‘Joske’ Van Hout. De bejaarde ex-materiaalmeester leeft nog elke dag mee met de ploeg en geniet de sympathie van iedereen.

De andere kandidaten met veel verdiensten voor hun club zijn Theo Schepers voor basketbalclub Red Vic, Veerle Audenaert voor de Sinjorenstappers, Daniël Buvens voor Canyon Team Vlaanderen en Jos Van de Velde voor Okra-Trefpunt Sint-Bavo.

Vanaf nu kan je dus stemmen op je favoriete clubhart. Sportclubs kunnen hun nominaties ook nog uitbrengen. Ze ontvingen daarvoor een unieke code. Alle informatie en het stemformulier vindt u  op www.gva.be/clubhart.