Haiku in de kijker in schrift en kunst

Ferre Denis Foto: Luk Luyten

Haiku in de kijker in schrift en kunst

Print
Wilrijk - In het districtshuis aan de Bist vindt van 4 tot 14 mei een tentoonstelling plaats rond de haiku, een Japanse dichtvorm die onder meer door gewezen Europees president Herman Van Rompuy beoefend wordt.

In het districtshuis aan de Bist vindt van 4 tot 14 mei een tentoonstelling plaats rond de haiku, een Japanse dichtvorm die onder meer door gewezen Europees president Herman Van Rompuy beoefend wordt.

Ferre Denis, Wilrijkenaar en voorzitter van de Haikukring Antwerpen, verzorgt woensdag om 20 uur het openingswoordje. Verder zijn er muzikale intermezzo’s van Quirillian en Frank De Vos, waarna districtsvoorzitter Kristof Bossuyt (N-VA) de tentoonstelling officieel opent.

U krijgt daar niet alleen verzen te zien, maat ook schetsen, haiku’s verwerkt in kalligrafie en kleine kunstvoorwerpen in verband met de haiku.

Wie aanwezig wil zijn op de opening stuurt een seintje naar info@haiku.be. De tentoonstelling is dan verder tot en met 14 mei gratis toegankelijk tijdens de openingsuren van het districtshuis. 

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio