Romantiek in woord en muziek voor Valentijn

De Kern. Foto: Luk Luyten

Romantiek in woord en muziek voor Valentijn

Print
Wilrijk - In cc De Kern en in de bibliotheek gaat de viering van Valentijn niet onopgemerkt voorbij.

In de bib kan u genieten van een romantische lezing met Pascale Platel en Charlotte Van Den Broeck en in cc De Kern wordt u vergast op een avond sfeervolle lovesongs.

Pascale  Platel is bekend van haar theater- en televisiewerk. In de bib aan de Bist leest zij donderdagavond om 20.15 uur voor uit twee eigen theaterteksten: ‘C’est moi le monstre’ en ‘De Koning van de paperclips’. De jonge dichteres Charlotte Van Den Broeck won enkele weken geleden de prestigieuze Herman De Coninck-debuutprijs. Zij brengt teksten uit haar debuut ‘Kamekeon’. Nadien voeren beide dames nog een literair gesprek met Vanessa Boes. Tickets voor deze literaire avond kan u bestellen bij cc De Kern en kosten 5 euro.

Op Valentijnsdag, zondag 14 februari, verzorgt  dEUS-gitarist Mauro Pawlowski samen met dj Carlo Adriani een intiem romantisch concert. Pawlowski nodigt voor deze gelegenheid twee gasten uit, zangeres Chantal Acdaen en dichter-performer Andy Fierens. Aanvang om 20.15 uur, tickets kosten 12 euro aan de balie van cc De Kern.

 

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio