Stemmen en bieden op nieuwjaarsreceptie van district

Klinken op het nieuwe jaar. Foto: Luk Luyten

Stemmen en bieden op nieuwjaarsreceptie van district

Print
Wilrijk - Met een spetterend winterbal in de grote schuur op de Bist heeft Wintervuur het oude jaar ingewisseld voor het nieuwe. Zaterdagavond loopt het tweejaarlijkse festival af.

Veel Wilrijkenaren kozen op oudejaarsavond voor de sfeer en de muziek van Wintervuur.  Al van in de namiddag was er in het winterdorp op de Bist van alles te beleven en om 22 uur begon het grote feest in The Barn met dansmuziek van het Antwerp Gipsy-Ska Orkestra en swingende en exotische platen van Radio  Martiko.

Zaterdagavond gaat het winterdorp definitief dicht maar eerst is er in de namiddag nog de nieuwjaarsreceptie van het district. Daar kan u bij een drankje uw stem uitbrengen op één van de drie kandidaten voor de Geitetrofee. Dat zijn dit jaar Hugo Berckmoes van het technisch comité van de Geitestoet, wielerorganisator Guy Vervoort en haiku-dichter Ferre Denis. Stemmen kan tussen 12 en 13.30 uur. Omstreeks 13.45 uur wordt de winnaar bekendgemaakt.

Daarna kan u bieden op één van de versierde geitjes van de Geitenparade. Peter Bernaerts van het gelijknamige veilinghuis zal er tussen 14 en 15 uur zijn best doen om de prijzen zo hoog mogelijk te doen oplopen. De opbrengst van de verkoop gaat naar een goed doel.

 

 

 

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio