© Luk Luyten

Willrock biedt lokale bands ook dit jaar speelkansen

De organisatoren van het muziekfestival Willrock zoeken nog twee lokale bands voor het hoofdpodium. Kandidaten mogen hun kunnen tonen op zaterdag 9 mei.

Luk Luyten

Willrock is ontstaan uit de nood aan meer speelkansen voor jonge, lokale groepen. Achttien jaar later vindt de organisatie van het muziekfestival vindt het nog steeds belangrijk om bands van eigen bodem te steunen. Twee bands krijgen daarom de kans om de achttiende editie van het festival te openen.

Wie solo peelt of in een groep en in heeft om deze speelkans te verzilveren kan inschrijven via de website van vi.be. De jury selecteert uit de inzendingen vijf bands die het tegen elkaar zullen opnemen op zaterdag 9 mei 2015 in Jeugdcentrum Vizit in de Heistraat. Ee´n band wint de juryprijs. Een tweede band wint de publieksprijs. Beide krijgen een plek op het hoofdpodium.

Dj’s die dit jaar kans willen maken op een spot op de Fix Your Face Dj toren moeten de facebookpagina van Fix Your Face goed in de gaten houden voor meer informatie.

Het Willrock Festival is nog steeds een gratis festival en gaat door op vrijdag 14 en zaterdag 15 augustus 2015 in het Steytelinckpark.

CITTA

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio