© Luk Luyten

Geitencorrida krijgt op 14 december nieuw parcours

De Geitencorrida die op zondag 14 december gelopen wordt in de straten van Wilrijk, krijgt dit jaar een nieuw parcours.

Luk Luyten

Het concept van de wedstrijd blijft behouden. Het is een stratenloop voor jong en oud in het centrum van het district en in het kader van de kerstmarkt op de Bist. Nieuw aan deze 51ste editie is de parcourswijziging. De deelnemers lopen voortaan in de Sint-Bavostraat, de Kerkhofstraat, de Sint-Camillusstraat, de Sint-Sebastiaanstraat, de Jules Moretuslei en de Heistraat. Start en finish blijven op de Bist, waar dat weekend ook de kerstmarkt plaatsvindt.

De ‘Geitencorrida – Memorial Jean Van Onselen’ staat open voor jong en oud. Er zijn diverse loopafstanden. Kinderen van 3 tot 8 jaar lopen 400 meter, kinderen van 9 tot 12 jaar 1200 meter en jongeren vanaf 13 jaar en volwassenen kunnen kiezen tussen 4500 of 7500 meter. De eerste start wordt gegeven om 14.30 uur.

Inschrijven kan tot en met 10 december via www.wilrijk.be op de term Geitencorrida. U betaalt dan 3 euro. Ook de dag van de wedstrijd kan je nog inschrijven mits betaling van 5 euro tussen 12 en 14 uur op het wedstrijdsecretariaat in het districtshuis.

CITTA

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio