Eerste Canguru-cup voor FC Hattrick in sportpark De Nekker

Print
Mechelen - Het IT-bedrijf Canguri, Mechelse Hattrick (beiden op ploegfoto) en het Mechelse straathoekwerk organiseerden in sportpark De Nekker de eerste Canguru Solidarity Cup ten voordele van FC Hattrick,

FC Hattrick belichaamt het sociale engagement van KV en RC Mechelen. De saenwerking tussen Meechelse Hattrick en Canguru komt er op voorzet van Straathoekwerk Mechelen.

"Vorig jaar trakteerden wij onze medewerlers op een teambuildingmoment", zegt Els Urbanczyk, HR Manager bij Canguru. "Geen paintball of avonturenparcours, maar wel een scala aan nuttige klusjes bij sociale organisaties en goede doelen? Via het Mechels Straathoekwerk kwamen we in contact let tal van organisaties, waaronder Mechelse Hattrick. Enkele Canguru-medewerkers hielpen met de verhuis van hun volkskeukenproject naar een nieuwe locatie".

Met de organisatie vande eerste Canguru-Cup breidt het IT-bedrijf een vervolg aan haar sociaal engagement. Het bedrijf voorziet voor FC Hattrick nieuwe voetbaluitrusting. “Dit sportief gebeuren is voor onze werking een uitgelezen moment om onze werking voor te stellen”, zegt coördinator Jonas Maris. Aan het tornooi namen acht ploegen deel.

LDN

 

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio