Schoonheidsinstituut Infinity onderscheiden met ‘100% suikersalon-award’

Schoonheidsinstituut Infinity ontving zonet de '100% suikersalon-award' uit handen van Hilde Laenen, zaakvoerder van ROYX PRO. ROYX PRO verdeelt sinds 2016 een uitgebreid gamma suikerpasta’s voor suikerontharing over heel België.

GVA

In 2 jaar tijd heeft ROYX PRO suikerontharing in België echt op de kaart gezet. Uiteraard is dit enkel mogelijk door de professionele schoonheidsspecialistes die resoluut voor deze producten kiezen en 100% voor suikerontharing kiezen i.p.v. het traditionele harsen. Deze instituten wilde ROYX PRO dan ook heel graag in de bloemetjes zetten.

“De reacties van de klanten in ons salon zijn zo positief op de suikerbehandeling dat we niet lang getwijfeld hebben om enkel nog met suiker te ontharen”, zegt Anouk Melis van Infinity. “Suikerontharing is een zachte, veilige en effectieve methode om alle delen van het lichaam te ontharen met 100% natuurlijke producten. Klanten ervaren minder pijn, hebben minder last van ingegroeide haartjes, irritaties en allergieën. Bovendien hebben ze na een behandeling met suiker een zijdezachte huid. Tenslotte zijn we ook zeer tevreden over de ondersteuning die we van ROYX PRO krijgen op het vlak van opleiding, verkoop en marketing.”

Info : Schoonheidsinstituut Infinity, Anouk Melis, Gelendel 85, 2260 Westerlo, 0471 77 54 17, anouk@infinity8.be, www.infinity8.be

Meer nieuws uit de Kempen

DOEN! in de Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio