Natalia headliner op Tongelse Dorpsfeesten

Foto: Leo Brouwers

Natalia headliner op Tongelse Dorpsfeesten

Print
Westerlo - Met Natalia, Jelle Cleymans, Jonas Van Geel, Willy Sommers en Get Ready heeft Tongerlo weer een affiche om duimen en vingers van af te likken. De 31ste editie vindt plaats op 13 en 14 mei.

"Omdat het Tongels Dorpsfeest zo simpel is, oogst het na al die jaren nog zoveel succes", zegt Jan Michiels van het feestcomité. "Negen Tongelse verenigingen zetten twee dagen een drankstand met terras in de dorpskern en maken er een groot familiegebeuren van. In 1986 werd aan de toog in de Volkslust het idee opgevat om iets groots te organiseren. Een jaar later vormde de langste biertoog de aanzet voor het eerste Tongels Dorpsfeest. We verbeterden elf wereldrecords in Tongerlo, maar de laatste jaren wordt het moeilijker en moeilijker om haalbare ideeën te verwezenlijken. Vandaar dat we ons meer toespitsen om het muzikale luik van onze Dorpsfeesten. Zo is een simpel feestje uitgegroeid tot een begrip in de Kempen."

Natalia
Headliner dit jaar is Natalia. Zij treedt zaterdag 13 mei om 22 uur met haar volledige band op. Willy Sommers, Cleymans & Vangeel, Get Ready, Pigbag Army en tal van lokale groepen maken het programma volledig. De podia staan aan beide uiteinden van het dorp. Op zaterdag start men om 17 uur en op zondag om 14 uur. De toegangsprijs voor het ganse weekend is 10 euro. Kom je enkel zondag dan betaal je 5 euro. Kinderen jonger dan 12 jaar mogen gratis binnen. Terwijl de ouders zich in het dorp amuseren kan de jeugd op zaterdagavond terecht op de jeugdfuif in de feesttent. 

Info : www.tongerloleeft.be

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio