© Garage Bob Bruynseels

Nieuwe showroom voor autobedrijf Bob Bruynseels

Autobedrijf Bob Bruynseels, al 30 jaar onafhankelijk Mercedes-specialist, opent een nieuwe showroom. "Logistiek makkelijker, op dezelfde vertrouwde plek en met dezelfde persoonlijke service waarvoor we bekend staan", vertelt zaakvoerder Bob Bruynseels.

Leo Brouwers

De garage langs de Gevaertlaan werd opgericht in 1986, door Eugene Bruynseels en Jos Dupont onder de naam garage ‘Dubruyn’. In 1996 nam Bob op achttienjarige leeftijd, na het overlijden van zijn vader, de garage over. De naam veranderde in ‘Autobedrijf Bob Bruynseels’. "Ik werd er echt ingegooid en moest enorm veel leren op korte tijd", vertelt Bob Bruynseels. "We staan voor een totaalservice. Na meer dan twintig jaar kennen we het merk door en door."

In 2005 werd een aanpalend pand gekocht en verkreeg het bedrijf meer ruimte. Het tweede weekend van oktober volgt recht tegenover de huidige locatie de opening van een showroom. Al die tijd bleef Bob trouw aan het Duitse Mercedes-Benz. De nieuwe showroom is een opvallend gebouw, met typerende leistenen als gevelbedekking. "Het gebouw mag in het oog springen. De toonzaal maakt komaf met ons nijpend plaatsgebrek. Hij biedt plaats aan een 25-tal jonge tweedehandswagens, op 265m² bovengronds en 400m² ondergronds. De werkplaats blijft waar ze is. Voor ons is het logistiek makkelijker, we hoeven onze wagens niet meer elke dag binnen en buiten te rijden. Voor onze klanten verandert er weinig tot niets, we blijven op dezelfde plaats en zullen onze goede service blijven handhaven." Mercedes België of Mercedes Duitsland.’

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio