© Leo Brouwers

Luc Vos brengt nieuw boek uit

De Westelse schrijver Luc Vos heeft net een nieuw boek op de markt. Het is het derde en laatste deel van de ‘Millésime Sardine’ trilogie.

Leo Brouwers

Gevallen Maan beantwoordt de vragen die open gebleven zijn in de vorige delen en neemt je in sneltreinvaart mee langs een reeks gebeurtenissen die de hoofdrolspelers buiten adem slaan”, vertelt Luc Vos. “Dit is het derde en laatste deel van de Millésime Sardine trilogie, waarin Inspecteur Anne Verelst op zoek gaat naar de finale antwoorden. Ze probeert haar leven weer een stukje op te bouwen, de draad op te pakken van relaties die bruusk verstoord werden en tracht uit te zoeken wie van haar vrienden nog wel of niet te vertrouwen is. Anne gaat koortsachtig op zoek naar sporen om die maffiose Rus achter de tralies te krijgen, hetgeen een heel stuk moeilijker blijkt te zijn dan gedacht. Als zij dan ook nog zelf het doelwit wordt van de lange reeks van huurmoordenaars wordt het helemaal moeilijk om overeind te blijven.”

Het boek is online verkrijgbaar via www.lucvos.be of rechtstreeks in de e-bookstores van Apple, Amazon, Smashwords. In goede oude gedrukte vorm is het via de schrijver zelf verkrijgbaar. Ook de twee eerste delen zijn nog verkrijgbaar.

Aangeboden door onze partners
Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio