Tweedejaars SILA Westerlo houden 'sleepover' in de school

Foto: Leo Brouwers

Tweedejaars SILA Westerlo houden 'sleepover' in de school

Print
Westerlo - Voor de tweedejaars van de Vrije Sint-Lambertus Middenschool Westerlo is juni altijd een bijzondere maand. Ze beleven niet alleen hun laatste dagen als leerlingen van de eerste graad, maar ze nemen ook afscheid van de Middenschool waar ze hun eerste jaren als middelbare leerling hebben doorgebracht. Om dit afscheid wat extra bijzonder te maken, organiseert de school een 'sleepover' op de avond na hun laatste examens zodat de leerlingen ook meteen wat kunnen uitblazen na de drukke periode.

Hun enthousiasme was enorm. De school kreeg maar liefst 285 inschrijvingen binnen en zo’n 30 leerkrachten begeleidden de avond. Het avondprogramma ging om 19.30 uur van start met allerlei activiteiten. De leerlingen konden zich met hun klas uitleven in verschillende sporten, konden hun kennis laten zien tijdens een quiz en speelden een spannend spelletje Weerwolven. Op de speelplaats werd ook een frituur geplaatst waar ze getrakteerd werden op een heerlijk pak friet.

Later op de avond werd er een fuif georganiseerd met muziek die de klassen zelf gekozen hadden. Wanneer de nacht viel, installeerde iedereen zich op hun luchtbedden om daar tot 6 uur door te gaan ofwel door de filmmarathon te volgen of door een poging te doen om toch enkele uurtjes te slapen. Na het ontbijt van 6 uur ging iedereen naar huis.

 

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio