Wielerhappening te Tongerlo

Foto: Leo Brouwers

Wielerhappening te Tongerlo

Print
Westerlo - Zondag 26 april organiseren de mensen van WSC De Flierfluiter uit Tongerlo hun zevende wielerhappening. De start en de aankomst zijn in de Langstraat ter hoogte van bouwmaterialen Hermans-Vermeulen.

De wielerhappening start met twee wedstrijden voor de avalympics (volwassenen met een verstandelijke achterstand). Deze starten met een tijdrit over één ronde van 2,2 km. Ze rijden ook nog een rit in lijn gedurende 45 minuten. De tijdrit van de avalympics start om 9.30 uur.

Om 11.30 uur is het de beurt aan de aspiranten van 12 jaar. Deze rijden een rit in lijn van 20 km. Om 12.30 uur starten de aspiranten van 13 jaar. Deze rijden een rit in lijn van 25 km. De aspiranten van 14 jaar starten om 14 uur en rijden een rit in lijn van 35 km. De wielerhappening wordt afgesloten met een wedstrijd voor junioren. Deze starten om 16 uur en rijden 90 km.

De omloop van de aspiranten en avalympics start/aankomst : Langstraat, Leistraat, Zandvoort, Kapellerij, Langstraat. De omloop van de junioren loopt via de Langstraat, Leistraat, Zandvoort, Moestoemaat, Heidestraat, Plassendonk, Zandvoort, Heidestraat, Tongerlostraat, Langstraat.

De avalympics en de aspiranten rijden over een gesloten omloop die volledig verkeers- en parkeervrij is. De Langstraat tussen Bosstraat en Leistraat is gesloten voor alle verkeer tussen 6u en 20u. De overige straten zijn gesloten voor alle verkeer tussen 9 en 16.30 uur.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio