Campus De Beeltjens opent Pop-Up kapsalon

Print

Kapster in spé, Britt Van Loy, verzorgt de haren van een klant. Foto: Leo Brouwers

Westerlo - Campus De Beeltjens opende woensdag een eigen Pop-Up kapsalon op de Pas in Geel. Hairfeeling, de leeronderneming van Campus Westerlo, zal daar vijf weken lang jong en oud van een creatief kapsel voorzien.

Saskia Cambré, Veronique Vanswijgenhoven, Britt Van Loy en coach Carinne Jacobs baten hier vijf weken lang een kapsalon uit. Terwijl de meeste kappers in spé op school in een klaslokaal dat als kapsalon ingericht is de praktijklessen krijgen, staan de leerlingen van campus de Beeltjens in een echt kapsalon. “Dit schooljaar wensten we onze leerlingen een bijzondere ervaring mee te geven voor hun vakken salonmanagement en bedrijfsbeheer, een echt kapsalon uitbaten in het midden van een druk winkelcentrum”, vertelt directeur Geert Wils. “Na een zoektocht langsheen de winkelpanden in de regio vonden we, dankzij de hulp van Immo Van Damm, een mooi pand in het centrum van Geel."

De leerlingen zorgden zelf voor de totaalinrichting van het gunstig gelegen pand. Zelfs de kaptafels werden op maat gemaakt door de studierichting Lassen van de school, omdat goed leren samenwerken voor de Campus een voortdurende focus is, net als zelfstandig leren werken.

Het Pop-Up kapsalon is tot 5 april open. Op woensdag en vrijdag kan je er terecht van 10 tot 18 uur en op woensdag van 12 tot 18 uur. Het kapsalon is gelegen op Pas 25 in Geel.

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio