© Leo Brouwers

Aperitiefconcert Davidsfonds

Op zondag 1 maart organiseert het Davidsfonds van Westerlo haar jaarlijks aperitiefconcert in de feestzaal van de Middenschool van Westerlo met een optreden van jeugdorkest Musilene.

Het aperitief is in dit geval geen opener, maar een afsluiter van een prachtig concert. Het wordt gebracht door het Westelse symfonisch jeugdorkest Musilene onder leiding van Thomas Geudens en Yanou Vanermen.

Vanaf 11 uur wordt het publiek ondergedompeld in een vloed van prachtig bewerkte muziek uit heden en verleden. Klassiek naast pop, traditioneel naast filmmuziek, alle genres komen aan bod. Wanneer de laatste noten even na het middaguur zijn weggevloeid staan de glazen gevuld op de toehoorders te wachten voor een leuke babbel en kennismaking met de leden van het orkest.

Het concert past in de reeks activiteiten die het Davidsfonds zijn leden en alle belangstellenden aanbiedt zoals theaterbezoek, stadswandelingen, museumbezoek, wedstrijden allerhande en de leesclub. De Recordbank sponsort het concert.

De toegang bedraagt 9 euro, maar in voorverkoop betaalt u maar 8 euro. Leden van het Davidsfonds, 18- en 65+ betalen 7 euro. Kaarten zijn te verkrijgen bij het bestuur van het Davidsfonds Westerlo (zie website www.westerlo.davidsfonds.be), door overschrijving op rek. BE80 6528 2274 3877, bij leden van Musilene en ook in het Boekencafé LIBRO, Boerenkrijglaan 7 te Westerlo.

Meer nieuws uit de Kempen

DOEN! in de Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio