© Kristof Van Rompaey

Cocktailbar Cohibar gaat verder als sfeervolle feestzaal

Cohibar in de Bergstraat onderging de voorbije maanden enkele ingrijpende veranderingen. Na tien jaar toverde zaakvoerder Jerry Moyson (37) zijn zuiderse cocktailbar om tot een unieke feestplek, voortaan beschikbaar voor huwelijken, verjaardags- en bedrijfsfeestjes, of zelfs babyborrels.

Kristof Van Rompaey

Het interieur van de voormalige cocktailbar werd onder handen genomen en ook aan het concept werd stevig gesleuteld: Cohibar gaat voortaan voort als unieke feestplek. De gekende zuiderse sfeer blijft wel behouden. “Ondertussen hebben we al een aantal geslaagde feestjes achter de rug”, vertelt zaakvoerder Jerry Moyson.

Het idee voor de ingrijpende wijzig kwingam niet zomaar uit de lucht gevallen. “Drie jaar geleden kregen we de vraag van een koppeltje of ze hun trouwfeest bij ons mochten organiseren”, verduidelijkt hij. “We gingen erop in en dat bleek meteen een groot succes. Alles ging als vanzelf.” Van daaruit maakte Cohibar de gestage transitie van cocktailbar naar feestzaal. “Ondertussen is de overgang afgerond en draait alles op volle toeren”, zegt de zaakvoerder. “Wie de zaal in 2017 nog wil boeken, moet snel zijn. We krijgen zelfs al volop aanvragen voor 2018.”

Uit Cohibar groeide ook The Cocktail Designer, waarmee Moyson aan cocktailcatering doet op een internationaal niveau en inmiddels dendert er ook een mobiele Cohibar over de wegen. Wie cocktails wil, is dus bij hem zeker aan het juiste adres, maar er zijn nog heel wat meer mogelijkheden voor wie de zaal huurt. “Vooraf bespreken we duidelijk de wensen van de klant. Zo weten wij op voorhand perfect waarvoor we moeten zorgen.” Om de zaal te huren, betaalt u 375 euro. “De muziek, het unieke kader en de gezellige sfeer zitten in die prijs inbegrepen”, glimlacht Moyson.

www.cohibarfeestzaal.be, www.mobielecohibar.be, www.thecocktaildesigner.com

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio