'Rozenoorlog' barst los bij CC Zwaneberg

Foto: Kristof Van Rompaey

Vrijdag 13 januari, 20u - Cultuurplein, Heist-op-den-Berg

'Rozenoorlog' barst los bij CC Zwaneberg

Print
Judas Theaterproducties zakt af naar CC Zwaneberg met zijn nieuwste creatie, De Rozenoorlog, een musical gebaseerd op de bestseller The War of Roses, en de gelijknamige filmhit met Michael Douglas, Kathleen Turner en Danny DeVito. Lucas Van den Eynde en Maike Boerdam vertolken de hoofdrollen.

Alles aan het huwelijk van Bob en Barbara Roos lijkt een droom. Hun gedeelde passie voor antiek, hun twee kinderen en hun prachtige huis. Terwijl Bob zich stort op zijn carrière en het verdienen van genoeg geld, hangt Barbara haar studie aan de wilgen en richt zij zich volledig op het grootbrengen van de kinderen en het inrichten van hun absolute droomhuis. Bob en Barbara: alles lijkt te kloppen.

Tot het huis tot in de kleinste details is ingericht en de kinderen het huis uit zijn. Barbara zoekt wanhopig naar een nieuwe invulling van haar leven en begint in haar eentje een cateringbedrijf. Maar door dit nieuwe begin en dit nieuwe leven neemt ze alles onder de loep. Vooral haar huwelijk. En zo komt ze tot de conclusie dat zij en Bob volledig uit elkaar zijn gegroeid. Dus vraagt ze een scheiding aan. Het ooit zo gelukkige huwelijk van de Rozen ontaardt in een oorlog: ‘De Rozenoorlog’. En daarin wordt niets of niemand gespaard.

Praktisch

Vrijdag 13 januari om 20u, CC Zwaneberg, Cultuurplein 1, 2220 Heist-op-den-Berg, basisprijs: 25,50 euro, www.zwaneberg.be

 

DOEN!