Cultuurplein loopt mooi vol voor nieuwjaarsdrink

Print

Foto: Kristof Van Rompaey

Heist-op-den-Berg - Het Cultuurplein stroomde zondagavond aardig vol voor de jaarlijkse nieuwjaarsdrink van de gemeente. Bezoekers konden in de namiddag al in de Bergstraat terecht, waar de winkels de deuren openden voor de wintersolden.

In de loop van de avond verhuisde het feest richting Cultuurplein, waar de Heistse coverband The Mono's toeschouwers liet meegenieten van een aantal uitmuntende klassiekers. Aansluitend blikte burgemeester Luc Vleugels (CD&V) tijdens zijn nieuwjaarstoespraak even terug op het bewogen jaar 2016. Hij wierp ook al een blik vooruit op wat het nieuwe jaar zoal voor de gemeente in petto heeft.

Nadien brak nog een knallend vuurwerk los, dat de blikken van jong en oud, ondanks de mist, minutenlang op de hemel gericht hield. Op en rond het Cultuurplein waren een aantal extra veiligheidsmaatregelen van kracht. In de Kattestraat blokkeerde een vrachtwagen de weg. De Bergstraat werd ter hoogte van het Cultuurplein versperd door politievoertuigen. Een aantal politiemensen patrouilleerden ook met automatische wapens. 

 

 

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio