© RR

Zondag 11 en 18 december om 15u - Heist-Goor, Hofstade

Sinfonia Heist sluit jaar af in stijl

Concertvereniging Sinfonia Heist sluit het jaar af in passende sfeer, met kerstconcerten in Heist-Goor (Heist-op-den-Berg) en Hofstade (Zemst). Sopraan Joke Cromheecke en het Elewijts Bachkoor worden daarbij ondersteund door het Diamond Chamber Orchestra.

Kristof Van Rompaey

Dirigenten André Walschaerts en Anne Adriaensens stelden een indrukwekkend programma samen. Op het repertoire staan enkele barokwerken en een waaier aan internationale kerstliederen, afgewisseld met instrumentale solo's, gebracht door Kristel Schellens, Liesbet Janssens en Leentje Knops. "Een prachtig gelegenheid om er , tijdens de donkere dagen voor kerst, samen met de hele familie een gezellige namiddag van te maken", luidt het.

Op 11 december vindt het concert plaats in de kerk van Heist-Goor, op zondag 18 december in de kerk van Hofstade. De concerten starten telkens om 15 uur.

Praktisch

Zondag 11 december om 15u, Kerk Heist-Goor, Pastoor Mellaertsstraat 5, 2220 Heist-Goor (Heist-op-den-Berg)Zondag 18 december om 15u, Kerk Hofstade, Tervuursesteenweg 265, 1981 Hofstade (Zemst)Prijs: VVK: 15 euro, Kassa: 18 euro, www.sinfoniaheist.be