Vernieuwd bedrijventerrein Klein Boom bijna uitverkocht

Print
Putte - Goed een jaar na de opening van de vernieuwde kmo-zone Klein Boom in Putte vinden steeds meer bedrijven de weg naar het terrein. Van de twintig beschikbare bedrijfskavels is het merendeel al besproken.

Tijdens Voka@Putte heette de Mechelse Kamer van Koophandel donderdag De Cock Interieurschrijnwerk officieel welkom als het eerste bedrijf op de vernieuwde kmo-zone. “We waren al gevestigd in Putte en zochten naar een plaats om uit te breiden. We wilden graag in de streek blijven, want de meeste van onze klanten zijn ook in de regio gevestigd”, zegt zaakvoerder Stijn De Cock. “Klein Boom bood ons dus de perfecte oplossing. We hebben hier nu een voldoende ruim atelier om onze activiteiten voort te zetten en te groeien. Ons gebouw doet eveneens dienst als woonst. We zijn tevreden met die keuze.”

De ligging van Klein Boom – nabij de R6, tussen Heist-op-den-Berg en Mechelen – maakt het terrein voor kmo’s een aantrekkelijke locatie, zo blijkt ook uit de cijfers van Igemo. “Naar onze inschatting was er ruimte voor twintig bedrijfskavels, waarvan er nog vijf vrij beschikbaar zijn”, zegt algemeen directeur Peter De Bruyne.

De Bruyne lanceert tot slot nog een oproep naar nieuwe ruimte om te ondernemen. “In onze regio is de beschikbare plaats nagenoeg opgesoupeerd. Als we een leidende rol willen behouden, moet daar een oplossing voor komen. Naast Klein Boom, hebben we nog maar twee kleine kmo-zones in onze portefeuille: Winning in Puurs en De Hutten in Berlaar. Daarna is de ruimte echt uitgeput.”

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio