© AWV

Boudewijnlaan afgesloten van 16 tot en met 18 augustus

Gelijktijdig met de werken aan het kruispunt Kasteelstraat-Collegestraat plant het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) ook herstellingswerken aan de Boudewijnlaan (N15). Van 16 tot en met 18 augustus worden lokale omleidingen voorzien voor het plaatselijke verkeer.

Kristof Van Rompaey

De werken aan de Boudewijnlaan vinden plaats tussen de Lodewijk Liekenswijk en de Spoorwegstraat. Het wegdek gaat daar over van asfalt naar beton en aan die overgang zijn herstellingen noodzakelijk. AWV voert de werken nu uit omwille van de verkeersluwe periode, en omdat het doorgaand verkeer door de werf aan het kruispunt met de Kasteelstraat-Collegestraat al wordt omgeleid. Op die manier willen zij de hinder beperken.

Wie zich naar de werfzone op de Boudewijnlaan, of het gebied tussen beide werfzones, begeeft, zal wel enkele dagen hinder ondervinden. Dat lokale verkeer moet een lokale omleiding volgen via de Lodewijk Liekenswijk en de Spoorwegstraat, of via de J. Weynsstraat en de Berkenstraat. Verkeer in de richting van het station wordt omgeleid vanaf de Liersesteenweg naar Schoorstraat, Bossestraat, Frans Coeckelbergsstraat, Bergstraat, Stationsstraat en Boudewijnlaan. Doorgaand verkeer volgt de omleiding die al in voege is naar aanleiding van de werken aan het kruispunt met Kasteelstraat-Collegestraat.

Bij slecht weer kan de timing van de werken opschuiven.Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio