Buurtterrassen verenigen jong en oud

Foto: Kristof Van Rompaey

Buurtterrassen verenigen jong en oud

Print
Heist-op-den-Berg - Het is zomervakantie dus trekt de jeugddienst weer langs een aantal Heistse wijken met de Speelkoffer. Ditmaal worden de Speelkoffer-momenten af en toe gekoppeld aan Buurtterrassen voor de hele wijk.

De aftrap werd woensdag gegeven in de Moretuswijk. Op het grasveld aan het buurthuis leefden kinderen zich uit met tal van activiteiten, terwijl mama's, papa's en grootouders samen met de hele buurt konden genieten van een gratis drankje of versnapering. Ook de sport-, senioren-, en integratiediensten verlenen hun medewerking. Bezoekers kregen er alle gewenste informatie over hun aanbod mee.

Wie een van de komende Buurtterrassen wil bezoeken, hoeft alvast niet te vrezen voor slecht weer, want de wijkfeestjes vinden telkens plaats in tenten op een speelpleintje in de buurt. Op 13 juli trekt het Buurtterras nog langs de Nachtegaalweg in Schriek, op 27 juli is de Kapelaan-Frankclaan in Pijpelheide aan de beurt. Op 10 augustus wordt Struikheide in Booischot bezocht, de reeks sluit af op 24 augustus in de Winterstraat in Wiekevorst. Bezoekers kunnen er telkens terecht van 14u tot 16u.

www.jeugddienstheist.be

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio