Deze publiekstrekkers ziet u aan het werk tijdens Hestival

Print

Tourist LeMC Foto: Wim Hendrix

Heist-op-den-Berg - Vorige week werden de twee eerste namen voor Hestival 2016 al bekendgemaakt. Nu worden daar nog twee kleppers aan toegevoegd: op 27 augustus ruilt Tourist LeMC Antwerpen even in voor het Heistse podium. Na hem is het aan Radio Guga om het publiek omver te blazen.

Vorig jaar won Tourist LeMC nog twee MIA’s. Dit jaar is zijn nieuwe album En Route een geliefde nieuwkomer in de Album 500 van Studio Brussel. Kleinkunst, reggae en Franse hiphop uit de jaren negentig versmelt hij samen met zijn Nederlandstalige teksten tot iets geheel eigen. Horizon, Koning Liefde, Troubadours, En Route, of Liefde Liefde?  Iedereen die een radio heeft, kan waarschijnlijk met minstens een van de nummers van de Antwerpse stadstroubadour meezingen.  

Na hem is het de beurt aan Radio Guga. Velen kennen frontman Guga Baùl als getalenteerd stemmenimitator, en dat is dan ook exact wat bezoekers van hem en zijn live band kunnen verwachten: een levende jukebox volgeladen met de meest uiteenlopende artiesten, van Ozark Henry en The Beatles tot Bart Peeters, Editors en Arno.

 

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio