Ruim 320 Peulenaars reageren op mobiliteitsenquête

Foto: RR

Ruim 320 Peulenaars reageren op mobiliteitsenquête

Print
Putte - De enquête rond de evaluatie van de verkeersmaatregelen in het centrum van Peulis (Putte) is inmiddels afgesloten. Ruim 320 van de ongeveer 690 aangeschreven burgers maakten hun mening kenbaar aan het gemeentebestuur.

“We hebben een ruime bevraging gehouden en zijn tevreden dat bijna de helft van de mensen hun mening kenbaar maakten”, stelt schepen van Mobiliteit Peter De Vooght (N-VA). “Het is nu aan Igemo om de resultaten te verwerken. Wanneer dit gebeurd is, en de laatste verkeerstellingen gebeurd zijn, kan het dossier terug naar het college, en kan het worden voorgesteld aan de raadsleden, waarna de huidige opstelling geëvalueerd kan worden. Aangezien er enkele honderden reacties moeten verwerkt worden, verwachten we hierover binnen een twee- à drietaltal weken over te kunnen communiceren.”

De enquête verliep niet geheel naar de zin van het actiecomité dat de mobiliteit in Peulis aanklaagt. Zij vonden de groep bevraagden niet ruim genoeg, en vonden ook de manier waarop de vragen werden geformuleerd niet doeltreffend.

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio