Dana Winner bezingt de liefde in cc

Foto: GVA

Zondag 3 april, 19.30u - Cultuurplein, Heist-op-den-Berg

Dana Winner bezingt de liefde in cc

Print
Dana Winner zakt af naar cc Zwaneberg met haar Leven vol liefde-tour. In het nieuwste seizoen van Liefde voor Muziek op VTM liet ze een verpletterende indruk na. Met onder andere Weer verder gaan en Zee vol dromen staat ze hoog genoteerd in de Vlaamse Ultratop 50.

Leven vol liefde belooft een voorstelling in de beste Dana Winner-traditie te worden. Voor de gelegenheid maakte ze een selectie van liefdesliedjes die ze ze bovendien aan elkaar breit met ontwapenende, pikante of grappige bindteksten. Daarin vertelt ze over haar ervaringen met de liefde die in vele gedaantes op haar pad kwam. Maar ook de valkuilen van de liefde zijn haar niet vreemd. "Ongetwijfeld herkenbaar voor wie komt kijken en luisteren", klinkt het. 

Enkele van de grootste Dana-Winner hits beloven te gaan schitteren als nooit tevoren. Haar klassiekers wisselt ze af met andere nummers uit haar uitgebreide repertoire. "En ze vertolkt ook werk van anderen: liedjes waarin liefde centraal staat en die Dana raken, of herinneringen oproepen."


Praktisch

Zondag 3 april om 19.30u, cc Zwaneberg, Cultuurplein 1, 2220 Heist-op-den-Berg, prijs 30 euro parterre / 25 euro balkon, tickets@freshminded.be 

 

 

Tips om te Doen!