Slaapcomfort Bosmans geeft gratis bed weg ter ere van 75ste verjaardag

Print
Heist-op-den-Berg - Slaapcomfort Center Bosmans op de Liersesteenweg blaast 75 kaarsjes uit en daarvan mag iedereen meegenieten. Vanaf 1 maart lanceren ze een actie waarbij een bed ter waarde van 5750 euro te winnen valt.

De zaak werd in 1941 opgericht als algemene meubelzaak. Stichter Denis Bosmans, grootvader van huidig zaakvoerder Rudy, en zijn echtgenote legden destijds de grondslag voor wat in vier generaties tijd uitgroeide tot een bekende naam in ‘dromenland’. Onder impuls van de tweede generatie, Raymond en zijn echtgenote Jeanne, groeide de zaak aanvankelijk uit tot een trendsetter in de Belgische meubelindustrie. “Ooit belandde de eerste massieve slaapkamer in notelaar, ontworpen door mijn vader en grootvader, in het programma Test aankoop. Het gevolg was een ware storm van bestellingen voor dit model”, vertelt Rudy.

Om hun jubileumviering extra in de verf te zetten, organiseert de zaak vanaf 1 maart tot 31 augustus een wedstrijd. “We geven een gratis bed van het merk Tempur weg ter waarde van 5750 euro. Ook niet-klanten kunnen hieraan deelnemen”, geeft de zaakvoerder nog mee. “Speciaal voor de actie maakten we een nieuwe website. Alle nodige informatie is hierop vanaf 1 maart terug te vinden. We zorgen ook nog voor enkele troostprijzen en uiteraard kan elke klant ook profiteren van onze speciale jubileumaanbiedingen.

www.zaligslapen.be

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio