Komiek zegent voortaan ook huwelijken in

Foto: GvA

Komiek zegent voortaan ook huwelijken in

Print
Heist-op-den-Berg - Romantische zielen die tijdens Valentijn met trouwplannen rondlopen, kunnen voortaan een beroep doen op een erg aparte ceremoniemeester. Sinds enkele maanden zegent Heists komiek Steven Goegebeur namelijk ook huwelijken in.

Het idee ontstond tijdens een personeelsvergadering van sauzenbedrijf Manna, waar de komiek werd uitgenodigd om voor een vrolijke noot te zorgen. “Het publiek genoot zichtbaar van mijn tussenkomst. Er hing een erg leuke sfeer”, vertelt hij. “Enkele maanden later belde Sylvie, de bazin, me op om te vertellen dat ze ging trouwen met haar grote liefde Mike. Maar ze wilden geen stijf, traditioneel huwelijk. Het koppel zocht iets luchtig. Iets wat hun gasten nooit zouden vergeten. Al snel volgde de vraag of ik hun huwelijk wilde inzegenen.”

De komiek nam even de tijd om erover na te denken. Niet veel later begon hij te schrijven. Achteraf kreeg Goegebeur heel wat positieve commentaren. “Mensen vertelden me dat het leek alsof ik het koppel al jaren kende. Niet veel later liep de volgende aanvraag al binnen”, zegt hij. “Toen ik voorbije zomer te gast was in het programma Is er Wifi in Tahiti?, vroeg Niels Destadsbader naar de huwelijksinzegeningen. Een dag later ontplofte mijn mailbox bijna. Het bracht alles in een stroomversnelling, iets waar ik Niels nog altijd erg dankbaar voor ben.”

www.stevengoegebeur.be

Lees het hele verhaal dit weekend in uw krant

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio