Kapperszaak transformeert 's avonds tot stijlvolle wijnbar

Foto: GVA

Kapperszaak transformeert 's avonds tot stijlvolle wijnbar

Print
Heist-op-den-Berg - Drie jaar voorbereiding kostte het zaakvoerders Annick De Cuyper en Eric Goossens om hun gekende kapperszaak op de Oude Liersebaan om te toveren tot iets geheel nieuws: Avenue Concept. Overdag een kapperszaak, na sluitingstijd een unieke ontmoetingsplaats voor meetings en events.

Het echtpaar begon in 1988 met Avenue Coiffure. Inmiddels groeiden ze uit tot een gekende kapperszaak in de regio. Maar zo'n drie jaar geleden werd de grondslag gelegd voor iets uniek. “Samen met architect Filip Deslee en retail-specialiste Aline Julia werkten we een nieuw concept uit. Onze kapperszaak zou een onderdeel worden van een complete ervaring", verduidelijkt Goossens. "Ons pronkstuk is de wijnbar. Topsommelier Gianluca Di Taranto van The Jane in Antwerpen selecteerde daarvoor de beste Italiaanse wijnen." 

Naast de kapperszaak en de wijnbar, omvat Avenue Concept ook nog een L’Oreal shop, een boekencorner, een barbier en een relaxruimte voor uitgebreide hoofdmassages. Het concept is volgens de zaakvoerders uniek in Europa. Maar wie meteen kansen denkt te zien om het idee te kopiëren, kan zich die moeite alvast besparen. Avenue Concept legde een patent vast voor het hele idee. Geïnteresseerden kunnen wel onder franchise een eigen Avenue Concept openen.

Lees het hele verhaal dit weekend in Gazet van Antwerpen - Editie Mechelen

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio